Uitgeverij Nolin Uitgevers geeft voor Vereniging Hartsdromen nieuwe publicatie (leden)magazine uit

De in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Nolin Uitgevers werkt o.a. in opdracht van Vereniging Hartsdromen. De samenwerking is ontstaan begin 2014. Het doel van de samenwerking is om twee keer per jaar geheel kosteloos Vereniging Hartsdromen te voorzien van een (leden)magazine. Het (leden)magazine wordt ingezet om de leden te informeren/op de hoogte te houden, relaties te onderhouden, sponsoren en donateurs te werven, etc. Ook wordt het blad van Vereniging Hartsdromen opgestuurd naar o.a. notarissen, huisartsen, ziekenhuizen, etc. Dit is allemaal geheel kosteloos voor Vereniging Hartsdromen. Uitgeverij Nolin Uitgevers kan dit geheel kosteloos mede mogelijk maken door haar SponsorPublicatieConcept.

Vereniging Hartsdromen

Vereniging Hartsdromen is er voor mensen boven de 18 jaar oud met een laatste droom die uitbehandeld zijn, maar nog wel de mogelijkheid hebben om zittend vervoerd te kunnen worden. Vereniging Hartsdromen vraagt geen (financiële) vergoeding voor het vervullen van de hartsdromen/laatste dromen van mensen, die door hun terminale ziekte dit om emotionele, financiële of fysieke redenen zelf niet meer kunnen doen. Alles bij Vereniging Hartsdromen wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers.

Binnenhof projecten

SponsorPublicatieConcept uitgeverij Nolin Uitgevers

Begin 2014 is uitgeverij Nolin Uitgevers samen met Vereniging Hartsdromen overeengekomen om middels het SponsorPublicatieConcept van de uitgeverij geheel kosteloos twee keer per jaar een (leden)magazine uit te geven. Nolin Uitgevers mag daarmee in opdracht van haar opdrachtgever Vereniging Hartsdromen ondernemers benaderen en mag hen vragen om een keertje te willen ondersteunen om de publicatie van het (leden)magazine mede mogelijk te willen maken. Als hartelijke dankzegging hiervoor krijgen de sympathieke ondernemers die hier een keer aan willen meewerken om de betreffende publicatie mede mogelijk te willen maken een keurige naamsvermelding in de uitgave. Via deze werkwijze zijn er in de jaren 2014, 2015 en 2016 twee (leden)magazines per jaar uitgegeven. Ook in het jaar 2017 gaan er weer twee publicaties van het (leden)magazine van Vereniging Hartsdromen verschijnen. Deze staan gepland voor de periodes mei/juni 2017 en november/december 2017.

Met iedere publicatie levert Vereniging Hartsdromen de nieuwe redactionele stukken/nieuwe kopij aan bij de studio van uitgeverij Nolin Uitgevers. De studio zorgt ervoor dat de opmaak van het (leden)magazine volledig naar wens van Vereniging Hartsdromen wordt opgemaakt. 100% klanttevredenheid staat bij uitgeverij Nolin Uitgevers voorop! Nadat de opmaak definitief akkoord is bevonden door Vereniging Hartsdromen wordt er pas overgegaan tot drukken. Uiteraard worden ook de sponsorpagina´s toegevoegd aan het (leden)magazine.

Het (leden)magazine van Vereniging Hartsdromen wordt gedrukt op A4-formaat, geheel in full colour, met gemiddeld 36 tot 40 pagina´s (inclusief omslag). Vereniging Hartsdromen levert per publicatie een adressenlijst aan van leden, relaties, sponsoren, donateurs, etc. Uitgeverij Nolin Uitgevers zorgt ervoor dat alle geadresseerden het (leden)magazine krijgen toegestuurd. Uiteraard krijgen ook alle sympathieke ondernemers die de publicatie van het (leden)magazine mede mogelijk hebben gemaakt een exemplaar toegestuurd. Daarnaast stuurt Nolin Uitgevers ook een extra oplage van enkele honderden exemplaren op naar Vereniging Hartsdromen zodat zij die gedurende een half jaar kunnen uitdelen op evenementen, als visitekaartje, tijdens uitjes, etc. De uitgever zorgt er ook voor dat de magazines verspreid worden onder notarissen, ziekenhuizen, huisartsen, etc. in Nederland. Dit om de naamsbekendheid van Vereniging Hartsdromen te vergroten.

Uitgeverij Nolin Uitgevers is erg trots om het (leden)magazine voor Vereniging Hartsdromen te mogen uitgeven en bedankt haar bij deze voor het gestelde vertrouwen. Dat er in het jaar 2017 ook weer twee mooie publicaties mogen verschijnen!