Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. verzorgt voor haar opdrachtgever Vereniging Hartsdromen meerdere (bij)bestellingen magazines

Het bedrijf Nolin Uitgevers B.V. is een uitgeverij die gevestigd is in de plaats Hoogezand in de provincie Groningen. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2000 en sindsdien werkzaam voor goede doelen in Nederland. Deze goede doelen zijn stichtingen en verenigingen in Nederland die zich inzetten voor een maatschappelijk doel. Hierbij kunt u denken aan mensen met een verstandelijke beperking, het welzijn van dieren, een veilig schoolklimaat, mensen met een laatste wens, etc. Kortom, echt maatschappelijke belangen! Deze stichtingen en verenigingen zijn tevens de opdrachtgevers van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. Zodoende werkt uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. o.a. ook in opdracht voor Vereniging Hartsdromen.

Voor Vereniging Hartsdromen verzorgt uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. twee keer per jaar geheel kosteloos haar full colour (leden)magazine. Het magazine wordt uitgegeven rond de periode mei/juni en november/december. De laatste publicatie is inmiddels alweer van enkele maanden geleden. Onlangs mocht uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. via haar opdrachtgever Vereniging Hartsdromen meerdere (bij)bestellingen ontvangen voor extra magazines. De magazines worden goed gelezen en enkele maanden na publicatie nog steeds uitgedeeld. Wat ontzettend goed om te horen! Hier doet uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. het uiteindelijk allemaal voor! Om voor haar opdrachtgevers geheel kosteloos een professioneel blad uit te geven die een zo groot mogelijke waarde toevoegt!

Inmiddels zijn er door de drukkerij extra magazines bijgedrukt en klaargemaakt voor verzending. Afgelopen week zijn de extra magazines afgeleverd. Het kosteloos kunnen (bij)bestellen van de (leden)magazines is een onderdeel van de samenwerking tussen uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. en Vereniging Hartsdromen.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. is erg trots om Vereniging Hartsdromen haar opdrachtgever te mogen noemen en bedankt haar bij deze voor het gestelde vertrouwen!

Via dit medium wil uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. graag iedereen nogmaals laten weten dat te allen tijde het geweldige (leden)magazine van Vereniging Hartsdromen geheel kosteloos kan worden (bij)besteld. U kunt uw (bij)bestelling telefonisch of per mail doorgeven. Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. probeert na te streven om uw (bij)bestelling z.s.m. in orde te maken en te verzenden. Dit uiteraard geheel kosteloos. Vanwege de vele (bij)bestellingen, ook van andere opdrachtgevers, kan het soms iets langer duren. Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. rekent hiervoor op uw begrip.

Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. wenst alle betrokkenen van Vereniging Hartsdromen veel leesplezier toe met het fantastische (leden)magazine!

Een professionele publicatie voor uw stichting of vereniging?

Bent u als gepassioneerde vrijwilliger na het lezen van bovenstaand bericht enthousiast geworden en ziet u in wat een professionele publicatie kan betekenen voor uw stichting of vereniging? Wat de toegevoegde waarde hiervan kan zijn? En dit ook nog eens geheel kosteloos! U bent van harte welkom om te allen tijde geheel vrijblijvend contact op te nemen met uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. De medewerkers van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. staan voor u klaar om samen met u de mogelijkheden te doorlopen. 100% klanttevredenheid staat bij uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. voorop! Met dat in gedachten wordt iedere publicatie geheel naar wens van iedere opdrachtgever afgestemd. Uiteraard kunt u uw aanvraag ook per mail indienen. De medewerkers van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. zien uw aanvraag graag tegemoet!