Uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. maakt meerdere bestellingen schoolmateriaal Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos in orde

De in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Nolin Uitgevers B.V. werkt, sinds haar oprichting in het jaar 2000, voor vele verschillende goede doelen in Nederland. De goede doelen waar Nolin Uitgevers voor werkt zijn stichtingen en verenigingen die een maatschappelijk belang dienen. De samenwerking tussen Nolin Uitgevers en deze stichtingen/verenigingen heeft als doel het geheel kosteloos verzorgen van professionele publicaties.  Eén van de opdrachtgevers van Nolin BV is Stichting Veilig Onderwijs.

Stichting Veilig onderwijs biedt een sociaal schoolveiligheidsbeleid aan en dit wordt o.a. gedaan door het drukwerk van Nolin. Nolin Uitgevers verzorgt voor Stichting Veilig Onderwijs geheel kosteloos het schoolmateriaal dat verspreid wordt onder basisscholen, scholen van het voortgezet onderwijs, stichtingen gerelateerd aan (basis)scholen, etc. , in Nederland. Het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs dat wordt verspreid, bestaat voornamelijk uit magazines, posters, folders en anti-pestcertificaten. Hierdoor maakt Nolin Uitgevers het voor Stichting Veilig Onderwijs mogelijk dat zij scholen, ouders, leerlingen, leerkrachten, etc. kunnen bereiken en dat iedereen gebruik kan maken van de informatie en het materiaal.

Het geheel kosteloos verzorgen van professionele publicaties kan Nolin Uitgevers mede mogelijk maken door haar SponsorPublicatieConcept. Dit houdt in dat Nolin Uitgevers in opdracht van Stichting Veilig Onderwijs ondernemers in de desbetreffende regio mag benaderen en hen mag vragen of zij deze publicaties financieel willen ondersteunen.  De ondernemers die een bijdrage leveren om de publicaties geheel kosteloos te verzorgen, krijgen als dankzegging een keurige naamsvermelding in de uitgave.

Aangezien Stichting Veilig onderwijs volop in actie is om een veilig schoolklimaat te creëren op de basisscholen, scholen van het voortgezet onderwijs en stichtingen gerelateerd aan (basis)scholen, etc. , ontvangt Nolin Uitgevers vele (bij)bestellingen voor het schoolmateriaal. Zo zijn er onlangs de volgende (bij)bestellingen in orde gemaakt:

  • Het Hilfertsheem College uit Hilversum (Noord-Holland) heeft onlangs een bestelling geplaatst voor het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs. Het bestelde schoolmateriaal bestaat uit magazines, anti-pestcertificaten, folders en posters. Nolin Uitgevers heeft de bestelling met veel plezier en geheel kosteloos in orde gemaakt. Het schoolmateriaal is onlangs opgestuurd naar Hilversum.
  • Een coachingbedrijf uit Drachten (Friesland) heeft onlangs een bestelling geplaatst voor de magazines van Stichting Veilig Onderwijs. Het is zeer positief om te zien dat vele organisaties gebruik willen maken van het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs. Ook deze bestelling is wederom geheel kosteloos in orde gemaakt en recentelijk opgestuurd naar Drachten.
  • Een trainingscentrum uit Gieten (Drenthe) heeft onlangs een bestelling geplaats voor het schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs om zo een veilig schoolklimaat te creëren. Dit waren magazines, posters, anti-pestcertificaten , en folders. Ook deze bestelling is geheel kosteloos en met veel plezier in orde gemaakt.
  • Kindcentrum Willem Alexander uit Steenwijk (Overijssel) heeft recentelijk het magazine, anti-pestcertificaat, poster en folder van Stichting Veilig Onderwijs aangevraagd. Deze bestelling is zoals altijd met veel plezier en geheel kosteloos in orde gemaakt en opgestuurd naar Steenwijk.

    Naast deze vier bestellingen zijn er vele andere bestellingen voor het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs die dagelijks binnenkomen. Nolin Uitgevers wenst alle betrokkenen succes en veel plezier toe met het geweldige schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs!

    Op een veilig schoolklimaat!