Uitgeverij Nolin geeft geheel kosteloos nieuwe (leden)brochure HartTrimClub Delft e.o. uit

Afgelopen maand heeft uitgeverij Nolin B.V. uit Hoogezand (Groningen) in opdracht van haar opdrachtgever HartTrimClub Delft e.o. een nieuwe publicatie (leden)brochure uitgegeven.

HTC DelftUitgeverij Nolin en HartTrimClub (HTC) Delft e.o. hebben al sinds het jaar 2000 een uiterst plezierige samenwerking. HTC Delft heeft destijds de opdracht uitgezet bij Nolin om drie á vier keer per jaar geheel kosteloos een (leden)brochure tot stand te brengen. Vanaf de opmaak, het drukken tot het afleveren op locatie. Nolin mag daarentegen in opdracht van HTC Delft ondernemers uit de regio benaderen (in dit geval uiteraard regio Delft e.o.) en hen te benaderen voor een ondersteuning om de nieuwe publicatie van de (leden)brochure mede mogelijk te maken. Als dankzegging krijgen de sympathieke ondernemers die hieraan meewerken een keurige naamsvermelding in de nieuwe uitgave.

nolinHTC Delft e.o. is een vereniging van mensen met een hart- of vaakziekte als achtergrond, die sport bedrijven onder medische begeleiding, waarbij het sociale contact zeker niet onbelangrijk is.

De (leden)brochure die Nolin uitgeeft voor haar opdrachtgever is bestemd voor alle betrokkenen van HTC Delft.

Eind november 2016 mocht de studio van uitgeverij Nolin de nieuwe kopij/redactionele stukken weer ontvangen van de redactie van HTC Delft. Geheel naar wens van HTC Delft wordt de nieuwe kopij/redactionele stukken opgemaakt. De redactie krijgt zoals altijd een zetproef toegestuurd. Hierop kunnen eventuele wijzigingen of aanpassingen worden doorgegeven. Ondanks de enorme drukte voor de feestdagen voor het einde van het jaar 2016 is de studio van Nolin meteen aan de slag gegaan voor HTC Delft en is de zetproef eind november 2016 nog goedgekeurd door de redactie. Uiteraard zijn ook de naamsvermeldingen van de sympathieke ondernemers uit de regio die de nieuwe publicatie mede mogelijk maken toegevoegd. Vervolgens is het drukbestand aangeleverd bij de drukker voor productie.

De (leden)brochure van HTC Delft wordt gedrukt op A5-formaat, met 28 pagina´s (inclusief omslag) waarbij de omslag eenzijdig in full colour is en het binnenwerk in zwart-wit. De oplage is begin december 2016 verstuurd naar de opdrachtgever en afgeleverd op locatie. HTC Delft zorgt zelf voor de verdere verspreiding van de nieuwe (leden)brochures onder haar leden, relaties, sponsoren, donateurs, etc.

Uitgeverij Nolin is, zeker gezien de langdurige samenwerking, erg trots om HartTrimClub Delft e.o. haar opdrachtgever te mogen noemen en bedankt haar bij deze voor het gestelde vertrouwen en de plezierige samenwerking in het jaar 2016. Dat er in het nieuwe jaar 2017 ook weer een aantal mooie publicaties van de (leden)brochure mogen verschijnen.

Uitgeverij Nolin wenst alle betrokkenen van HartTrimClub Delft e.o. veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van de (leden)brochure! Ook allen een goed en gezond 2017 toegewenst!

Om publicaties zoals Nolin uitgeeft voor o.a. HartTrimClub Delft e.o. allemaal mogelijk te maken werkt er bij Nolin een fantastische club mensen die door heel Nederland voor allerlei verschillende opdrachtgevers ondernemers benaderen voor een ondersteuning om dit allemaal geheel kosteloos te maken. Heeft u na het lezen van bovenstaand artikel ook interesse om bij Nolin aan de slag te gaan? Neem dan eens een kijkje op de website. De contactgegevens van uitgeverij Nolin kunt u vinden op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/