Uitgeverij Nolin B.V. verzorgt geheel kosteloos nieuwe publicatie brochure lente 2017 voor HartTrimClub Delft

harttrimclubDe in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Nolin is opgericht in het jaar 2000 en werkt sindsdien samen met verschillende goede doelen in Nederland.  Deze goede doelen zijn stichtingen en verenigingen in Nederland met een maatschappelijke doel. U kunt hierbij denken aan maatschappelijke belangen zoals een veilig schoolklimaat, mensen met reumatische aandoeningen, het welzijn van dieren, mensen met een verstandelijke beperking, etc. Dankzij deze samenwerkingen maakt Nolin Uitgeverij het voor stichtingen en verenigingen mogelijk om geheel kosteloos te beschikken over een professionele publicatie. Als gevolg hiervan kunnen de stichtingen en verenigingen het contact met de achterban, doelgroep, sponsoren, donateur, etc. onderhouden en de relaties met hen versterken.

Één van de vele opdrachtgevers van uitgeverij Nolin Uitgeverij is HartTrimClub (HTC) Delft en omstreken. Harttrimclub Delft en omstreken is een vereniging van mensen met een hart- of vaatziekte als achtergrond, die sport bedrijven onder medische begeleiding, waarbij het sociale contact zeker niet onbelangrijk is. Ook hierbij is het doel van deze samenwerking om een professionele publicatie uit te geven die een belangrijke toegevoegde waarde heeft voor de stichting of vereniging. De uitgeverij heeft er alles aangedaan om een prachtige publicatie uit te brengen om zo de opdrachtgever tevreden te stellen , want 100% tevredenheid staat bij Nolin altijd voorop.

Nolin Uitgevers is trots om HTC Delft haar opdrachtgever te mogen noemen en bedankt haar bij deze voor het gestelde vertrouwen. De uitgever wenst alle betrokkenen van opdrachtgever HTC Delft veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van de (leden) brochure lente 2017.

Werken bij Nolin Uitgevers

Het bedrijf werkt al jarenlang met veel plezier voor haar opdrachtgevers en wil dit in de toekomst blijven doen. Om dit te kunnen realiseren speelt het personeel hierbij een belangrijke rol. Om de publicaties geheel kosteloos te kunnen verzorgen voor haar opdrachtgevers, benadert het personeel van Nolin Uitgevers telefonisch ondernemers in Nederland om hen te vragen voor financiële ondersteuning. Het bedrijf is voor deze functie opzoek naar versterking. Ze zijn opzoek naar mensen die niet bang zijn voor een uitdaging en graag willen werken in een warme, dynamische en professionele omgeving.  Graag het gesprek aan willen gaan met mensen, goed de Nederlandse taal beheersen en te allen tijde enthousiast zijn, zijn de eisen die gesteld worden aan deze functie. Spreekt dit jou aan en ben je op dit moment opzoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact op met uitgeverij Nolin Uitgevers.