Uitgeverij Nolin B.V. maakt publicatie voor Hart & Vaatgroep regio Utrecht ’t Gooi

Uitgeverij Nolin B.V. maakt publicatie (leden) brochure nummer 3 2016 geheel kosteloos mogelijk voor Hart & Vaatgroep regio Utrecht ’t Gooi

De Hart & VaatgroepUitgeverij Nolin, gevestigd in de plaats Hoogezand in de provincie Groningen, werkt al jarenlang in opdracht van Hart & Vaatgroep regio Utrecht ´t Gooi. Nolin geeft al sinds het jaar 1999 de (leden)brochure ´Stentby´ geheel kosteloos uit voor haar opdrachtgever Hart & Vaatgroep regio Utrecht ´t Gooi.

De opdracht die Hart & Vaatgroep regio Utrecht ´t Gooi heeft verstrekt aan uitgeverij Nolin is om drie keer per jaar geheel kosteloos een (leden)brochure tot stand te brengen voor de vereniging. Nolin kan dit mede mogelijk maken door de geweldige ondersteuningen van sympathieke ondernemers uit de regio waar de publicaties worden uitgegeven. In dit geval uiteraard de regio Utrecht ´t Gooi. Als dankzegging hiervoor krijgen alle ondernemers een keurige naamsvermelding in de nieuwe publicatie van de (leden)brochure van de Hart & Vaatgroep regio Utrecht ´t Gooi.

Zo mocht de studio van de uitgever in de maand november 2016 de nieuwe kopij/redactionele stukken ontvangen van haar opdrachtgever voor de derde publicatie van het jaar 2016. De redactie van Hart & Vaatgroep regio Utrecht ´t Gooi levert de inhoud van de aankomende publicatie aan bij de studio van Nolin. De studio van Nolin maakt vervolgens de opmaak van de aankomende publicatie helemaal naar wens van de opdrachtgever op. Ook dit zit geheel kosteloos bij de diensten van Nolin inbegrepen voor haar opdrachtgevers. Door de jaren heen is er veel ervaring met opdrachtgevers opgedaan en er kan voluit gezegd worden dat de professionele opmaak door de studio van Nolin een enorme ontzorging is voor haar opdrachtgevers.

Op donderdag 1 december 2016 is de definitieve goedkeuring van de redactie van de Hart & Vaatgroep regio Utrecht ´t Gooi bij de studio van Nolin binnengekomen. Uiteraard zijn ook de sponsorpagina´s toegevoegd en is het drukbestand bij de drukker aangeleverd. De redactie van de Hart & Vaatgroep regio Utrecht ´t Gooi heeft vervolgens ook de adresbestanden bij de uitgever aangeleverd. In opdracht van de Hart & Vaatgroep regio Utrecht ´t Gooi levert Nolin de gehele oplage af bij een verspreidingsbureau. Vanuit daar worden de nieuwe (leden)brochures verstuurd naar de leden, relaties, zorgverleners, sponsoren, donateurs en overige betrokkenen van de Hart & Vaatgroep regio Utrecht ´t Gooi. Uiteraard krijgen ook alle sympathieke ondernemers die de nieuwe publicatie mede mogelijk hebben gemaakt een bewijsexemplaar toegestuurd. Dit neemt de uitgever voor haar rekening.

De nieuwe publicatie van de (leden)brochure van de Hart & Vaatgroep regio Utrecht ´t Gooi nummer 3 2016 genoemd ´Stentby´ is gedrukt op A5-formaat, met 28 pagina´s (inclusief omslag) in een oplage van 1.800 exemplaren.

Alle geadresseerden hebben de nieuwe publicatie ruim op tijd voor de feestdagen voor het einde van het jaar 2016 in huis ontvangen.

Uitgeverij Nolin is er trots op om Hart & Vaatgroep regio Utrecht ´t Gooi haar opdrachtgever te mogen noemen en bedankt haar opdrachtgever bij deze voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking in het jaar 2016. Dat er samen in het nieuwe jaar 2017 ook weer drie mooie publicaties mogen verschijnen.

Uitgeverij Nolin wenst alle betrokken van de Hart & Vaatgroep regio Utrecht ´t Gooi veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van de (leden)brochure nummer 3 2016 ´Stentby´ en allen een goed en gezond 2017 toegewenst!