Uitgeverij Binnenhof Projecten & Reumapatiëntenvereniging

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. voorziet Reumapatiëntenvereniging Leeuwarden e.o. geheel kosteloos van nieuwe publicatie (leden)brochure

Zoals bekend is werkt uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. voor verschillende reumapatiëntenverenigingen in Nederland. Reumapatiëntenvereniging Leeuwarden e.o. is daar ook één van.

Reumapatiëntenvereniging

Sinds het jaar 2008 hebben uitgeverij Binnenhof Projecten en Reumapatiëntenvereniging Leeuwarden e.o. een plezierige samenwerking waarbij het doel is om vier keer per jaar geheel kosteloos een (leden)brochure uit te geven voor Reumapatiëntenvereniging Leeuwarden e.o. De (leden)brochure van Reumapatiëntenvereniging Leeuwarden e.o. wordt ingezet om leden te informeren, op de hoogte te houden, relaties te onderhouden, binding te houden met sponsoren en donateurs, etc. Kortom, een wezenlijk onderdeel van de marketing mix van Reumapatiëntenvereniging Leeuwarden e.o.

Hoe werkt het uitbrengen van de (leden)brochure van de Reumapatiëntenvereniging Leeuwarden e.o. in de praktijk?
De redactie van de Reumapatiëntenvereniging Leeuwarden e.o. verzamelt vier keer per jaar redactionele stukken/kopij bijeen en levert deze aan bij de studio van uitgeverij Binnenhof Projecten. Per publicatie wordt de opmaak geheel naar wens van Reumapatiëntenvereniging Leeuwarden e.o. opgemaakt. Er wordt pas overgegaan tot drukken wanneer de opdrachtgever definitief akkoord geeft. 100% klanttevredenheid staat bij uitgeverij Binnenhof Projecten voorop.

Tegelijkertijd mag uitgeverij Binnenhof Projecten in opdracht van haar opdrachtgever Reumapatiëntenvereniging Leeuwarden e.o. in de regio ondernemers benaderen en hen vragen voor een ondersteuning om een keertje de publicatie van de (leden)brochure mede mogelijk te willen maken. Als hartelijke dankzegging hiervoor krijgen de sympathieke ondernemers die hieraan een keertje willen meewerken een keurige naamsvermelding in de betreffende publicatie. Hiermee kunnen ondernemers hun bedrijfsnaam verbinden aan de Reumapatiëntenvereniging Leeuwarden e.o. Deze ondernemers krijgen uiteraard ook een exemplaar toegestuurd zodat zij de naamsvermelding kunnen zien. Wanneer ondernemers een toezegging doen krijgen zij dit schriftelijk bevestigd (opdrachtbevestiging) en wanneer de publicatie wordt uitgegeven ontvangen zij samen met een exemplaar de factuur.

Via deze wijze streeft uitgeverij Binnenhof Projecten na om de (leden)brochure van de Reumapatiëntenvereniging Leeuwarden e.o. kostenneutraal uit te kunnen geven.

Uitgeverij Binnenhof Projecten is trots om Reumapatiëntenvereniging Leeuwarden e.o. haar opdrachtgever te mogen noemen en bedankt haar bij deze voor het gestelde vertrouwen.

Uitgeverij Binnenhof Projecten wenst alle betrokkenen van Reumapatiëntenvereniging Leeuwarden e.o. veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van de (leden)brochure!

Uitgeverij Binnenhof Projecten werkt o.a. ook voor de volgende opdrachtgevers:

 • 1. Reumapatiëntenvereniging Goeree Overflakkee
 • 2. Reumapatiëntenvereniging Venlo
 • 3. Reumapatiëntenvereniging Nieuwe Waterweg Noord
 • 4. Reumapatiëntenvereniging Haaksbergen
 • 5. Reumapatiëntenvereniging Roermond
 • 6. Reumapatiëntenvereniging Tiel
 • 7. Reumapatiëntenvereniging Ijmond
 • 8. Reumapatiëntenvereniging Amstelland
 • 9. Reumapatiëntenvereniging Utrecht
 • 10. Reumapatiëntenvereniging Den Haag
 • 11. Reumapatiëntenvereniging Leiden
 • 12. Reumapatiëntenvereniging Dordrecht
 • 13. Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer
 • 14. Reumapatiëntenvereniging Groningen
 • 15. Reumapatiëntenvereniging Rotterdam

Bent u als gepassioneerde vrijwilliger voor uw stichting of vereniging na het lezen van bovenstaand artikel ook geïnteresseerd geraakt in een professionele publicatie? En dit ook nog eens kosteloos?! Neem dan eens contact op met uitgeverij Binnenhof Projecten om de mogelijkheden door te nemen. De contactgegevens van uitgeverij Binnenhof Projecten kunt u vinden op de website. De medewerkers van uitgeverij Binnenhof Projecten kijken graag samen met u wat wel of niet past bij uw stichting of vereniging en wat Binnenhof Projecten voor uw stichting of vereniging kan betekenen. Uiteraard kunt u ook per mail eerst meer informatie opvragen. De enthousiaste medewerkers van uitgeverij Binnenhof Projecten zien uw aanvraag met veel plezier tegemoet!