Tweede uitgave magazine Stichting De Kap

Stichting De Kap uit Apeldoorn ontvangt geheel kosteloos tweede uitgave 2016 full colour magazine in oplage van 2.500 exemplaren van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V.

Stichting De KapNolin Uitgevers B.V. geeft in opdracht van Stichting De Kap twee keer per jaar haar magazine uit. De Kap is een stichting voor informele zorg. De Kap staat letterlijk en figuurlijk midden in de Apeldoornse samenleving.

De publicaties die Nolin Uitgevers in opdracht voor De Kap uitgeeft verschijnen in de perioden mei en november. De oplage per publicatie is 2.500 exemplaren.

Nolin Uitgevers mocht halverwege/eind november 2016 de redactionele stukken weer ontvangen van haar opdrachtgever. Nadat de studio van Nolin Uitgevers de opmaak geheel naar wens van De Kap had opgemaakt, vervolgens de definitieve goedkeuring van De Kap had ontvangen is het drukbestand verstuurd naar de drukkerij en de drukorder uitgezet. Vanzelfsprekend zijn ook de sponsorpagina’s toegevoegd aan de redactionele stukken van De Kap. Nolin Uitgevers kan de publicatie van het nieuwe magazine van De Kap enkel geheel kosteloos uitgeven door de fantastische ondersteuningen van sympathieke ondernemers uit de regio waar de publicatie verschijnt. In dit geval de regio Apeldoorn e.o.

Het tweede magazine van het jaar 2016 van De Kap is gedrukt op A4-formaat, geheel in full colour, 36 pagina’s inclusief omslag in een oplage van 2.500 exemplaren en afgeleverd bij De Kap op locatie in Apeldoorn.

Nolin Uitgevers is trots dat zij Stichting De Kap haar opdrachtgever mag noemen en bedankt hen voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking. De uitgever kijkt ernaar uit om ook in het nieuwe jaar 2017 weer twee mooie publicaties te mogen verzorgen.

De uitgever wenst alle betrokkenen van Stichting De Kap veel leesplezier toe met de publicatie van het nieuwe magazine!