Nabestelling 200 brochures voor basisschool De Fontein

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. maakt nabestelling 200 brochures Surfsleutel geheel kosteloos in orde voor basisschool De Fontein in Westerhaar.

Onlangs heeft de in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. in opdracht van de Surfsleutel de brochure over Kindvriendelijk Internet in de regio Twente uitgegeven.

basisschool De FonteinZodoende heeft ook basisschool De Fontein in Westerhaar een pakket brochures van de Surfsleutel mogen ontvangen. Kort daarna heeft basisschool De Fontein uit Westerhaar contact opgenomen met uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. en aangegeven graag 200 exemplaren extra te willen ontvangen zodat zij alle leerlingen kunnen voorzien van een brochure. Wat ontzettend goed en leuk om te horen!

Uiteraard heeft de uitgever de nabestelling van 200 brochures van de Surfsleutel geheel kosteloos in orde gemaakt en opgestuurd naar de basisschool. Naar verwachting zullen de 200 extra brochures van de Surfsleutel halverwege/eind deze week worden afgeleverd.

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. wenst basisschool De Fontein uit Westerhaar succes en veel plezier toe met de inzet van de mooie brochure van de Surfsleutel over Kindvriendelijk Internet.