Full colour (leden)magazine voor Reumapatiëntenvereniging Groningen

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. geeft voor Reumapatiëntenvereniging Groningen nieuwe publicatie full colour (leden)magazine uit in oplage van 1.300 exemplaren.

Uitgeverij Binnenhof Projecten heeft al jarenlang een uiterst prettige samenwerking met Reumapatiëntenvereniging Groningen.

Uitgeverij Binnenhof Projecten

Uitgeverij Binnenhof Projecten is gevestigd in de plaats Hoogezand in de provincie Groningen. De uitgever werkt enkel voor goede doelen in Nederland die zelf geen draagvlak (zowel financieel als de kennis) hebben om een professionele publicatie uit te geven om extra en zoveel mogelijk naamsbekendheid op de lange termijn te genereren. Binnenhof Projecten werkt voor vele verschillende regionale reumapatiëntenverenigingen in Nederland, verscheidende regionale dierenambulances, etc.

Binnenhof projecten - Reumapatiëntenvereniging

Reumapatiëntenvereniging Groningen

Reumapatiëntenvereniging Groningen (RPV Groningen), is een ambitieuze lokale vereniging van en voor mensen met een reumatische aandoening. De vereniging is in het jaar 1979 opgericht met als werkgebied de stad Groningen, de regio’s het Westerkwartier e.o., Eemsdelta e.o., Hoogezand e.o. en de kop van Drenthe. De Reumapatiëntenvereniging Groningen draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Het bestuur wordt ondersteund door bestuurmedewerkers om de taken uit te voeren die een patiëntenvereniging moet kunnen bieden.

Samenwerking uitgeverij Binnenhof Projecten en Reumapatiëntenvereniging Groningen

De samenwerking tussen uitgeverij Binnenhof Projecten en Reumapatiëntenvereniging Groningen is overeengekomen in het najaar van 2008. De uitgever geeft in opdracht van de vereniging een (leden)magazine uit die wordt ingezet om o.a. de leden te informeren, naar de huisartsen en ziekenhuizen gaat, etc.

Voor het jaar 2017 zijn de nieuwe afspraken recentelijk overeengekomen. Het (leden)magazine van de Reumapatiëntenvereniging Groningen zal met iedere publicatie verschijnen op A4-formaat, met 32 pagina’s (inclusief omslag), geheel in full colour in een oplage van 1.300 exemplaren. Ongeveer 1.100 exemplaren worden met iedere publicatie afgeleverd bij een verspreidingsbureau die de verzending van de (leden)magazines in orde maakt. De overige 200 exemplaren zijn bestemd voor de Reumapatiëntenvereniging Groningen zelf.

Uitgeverij Binnenhof Projecten kan dit allemaal mogelijk maken doordat zij in opdracht van haar opdrachtgever Reumapatiëntenvereniging Groningen ondernemers in de regio mag benaderen en hen vragen voor een ondersteuning om de publicatie van het (leden)magazine een keertje te willen mede mogelijk maken. Als hartelijke dankzegging hiervoor krijgen de sympathieke ondernemers die hieraan een keertje willen meewerken een keurige naamsvermelding in de publicatie. Uiteraard krijgen ook al deze sympathieke ondernemers een exemplaar toegestuurd wanneer de publicatie verschijnt. Dit neemt de uitgever voor haar rekening.

Met iedere publicatie levert de redactie van Reumapatiëntenvereniging Groningen de nieuwe kopij/redactionele stukken aan bij de studio van uitgeverij Binnenhof Projecten. De studio maakt alles geheel naar wens van de opdrachtgever op en pas na het definitieve akkoord van de Reumapatiëntenvereniging Groningen wordt het drukbestand doorgestuurd naar de drukkerij. 100% klanttevredenheid staat bij uitgeverij Binnenhof Projecten voorop!

Uitgeverij Binnenhof Projecten is erg trots om Reumapatiëntenvereniging Groningen haar opdrachtgever te mogen noemen  en bedankt haar bij deze voor het vertrouwen.
Binnenkort zullen bij alle relaties van de Reumapatiëntenvereniging Groningen de eerste publicatie van het jaar 2017 op de mat vallen. Afgelopen week is namelijk de eerste publicatie van het jaar 2017 afgeleverd bij het verspreidingsbureau. De tweede publicatie staat gepland voor omstreeks maart/april 2017.

Uitgeverij Binnenhof Projecten wenst alle betrokken van de Reumapatiëntenvereniging Groningen veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van het (leden)magazine!