Een nieuw kosteloos project voor de publicatie van Stichting Dierenambulance De Heuvelrug

Één van de opdrachtgevers van uitgeverij Binnenhof Projecten is o.a. Stichting Dierenambulance De Heuvelrug.

Stichting Dierenambulance De Heuvelrug

Dierenambulance De HeuvelrugDe Stichting Dierenambulance (DA) De Heuvelrug bestaat ruim 19 jaar en heeft vanaf de oprichting een samenwerkingsverband met de Stichting Nationaal Dierenpark De Hazenberg te Amerongen en de Dierenbescherming (voormalig Zeist e.o.). 10 jaar na de oprichting is de stichting ook een samenwerkingsverband aangegaan met de gemeente Houten. Dit heeft er toe geleid dat de stichting is gaan uitbreiden met een tweede dierenambulance in de gemeente Houten.

Uitgeverij Binnenhof Projecten en DA De Heuvelrug hebben al een samenwerking sinds het jaar 2008. Binnenhof Projecten geeft een jaarlijkse (leden)brochure uit voor DA De Heuvelrug die altijd eind november/begin december wordt uitgegeven. In tegenstelling tot vaak kwartaaluitgaven die de uitgever voor haar opdrachtgevers uitgeeft, gaat het hier om een jaarlijkse publicatie.

De publicatie van de DA De Heuvelrug wordt gedrukt op A5-formaat, met 24 pagina’s (inclusief omslag) in een oplage van 600 exemplaren. De gehele oplage wordt conform opdracht bij de DA De Heuvelrug op locatie afgeleverd.

Zodoende mocht de studio van uitgeverij Binnenhof Projecten eind november 2016 de nieuwe kopij/redactionele stukken weer van de redactie van de DA Heuvelrug in ontvangst nemen. Zoals altijd maakt de studio van de uitgever de opmaak van de nieuwe publicatie geheel naar wens van haar opdrachtgever op. 100% tevredenheid van de opdrachtgever staat bij uitgeverij Binnenhof Projecten voorop! Eind november 2016 is vanuit de redactie van DA De Heuvelrug ook de definitieve goedkeuring op de opmaak binnengekomen. Uiteraard zijn ook de sponsorpagina’s toegevoegd en is het drukbestand bij de drukkerij aangeleverd voor productie.

Met het oog op de feestdagen van het einde van het jaar 2016 is de maand december 2016 een enorme drukke periode voor de drukkerij. Desondanks is de oplage van de DA De Heuvelrug meteen in productie genomen en begin december 2016 bij de opdrachtgever op locatie afgeleverd. DA De Heuvelrug zorgt zelf voor de verdere verspreiding van de nieuwe publicatie naar haar leden, sponsoren, donateurs, relaties, etc. Uiteraard krijgen ook alle sympathieke ondernemers die de nieuwe publicatie mede mogelijk hebben gemaakt een exemplaar toegestuurd. Dit neemt uitgeverij Binnenhof Projecten voor haar rekening.

Uitgeverij Binnenhof Projecten is erg trots om Stichting Dierenambulance De Heuvelrug haar opdrachtgever te mogen noemen en is ook erg dankbaar voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking. Voor het nieuwe jaar 2017 is er alweer een nieuwe toezegging gedaan om ook weer eind november/begin december 2017 een nieuwe publicatie voor Stichting Dierenambulance De Heuvelrug te mogen verzorgen.

Uitgeverij Binnenhof Projecten wenst alle betrokkenen van de Stichting Dierenambulance De Heuvelrug veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie!

Uitgeverij Binnenhof Projecten is gevestigd in de plaats Hoogezand in de provincie Groningen, maar werkt door heel Nederland voor vele stichtingen en verenigingen. Bent u als vrijwilliger (nauw) betrokken bij een stichting of vereniging en bent u na het lezen van bovenstaand artikel enthousiast geworden over een geheel kosteloos professionele publicatie voor uw stichting of vereniging? Neem dan eens contact op met uitgeverij Binnenhof Projecten om te kijken wat de mogelijkheden zijn. De contactgegevens van uitgeverij Binnenhof Projecten kunt u vinden op de website: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/. De medewerkers van uitgeverij Binnenhof Projecten staan u graag ter woord!