Binnenhof Projecten voorziet de Lenderink-Maters Stichting (LMS) van nieuwe publicatie

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. voorziet de Lenderink-Maters Stichting (LMS) van nieuwe publicatie (leden)brochure

De in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Binnenhof Projecten werkt voor vele verschillende stichtingen en verenigingen in Nederland. Dit doet de uitgever allemaal middels haar SponsorPublicatieConcept. Voor meer informatie over het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Binnenhof Projecten kunt u terecht op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/publicaties/.

Binnenhof projectenIn de praktijk werkt het als volgt. De Nederlandse overheid geeft vrijwel geen tot weinig subsidie aan stichtingen en verenigingen. Mocht er sprake zijn van enige vorm van subsidie dan zal die zeer waarschijnlijk worden ingezet voor het hoofddoel van de stichting of vereniging. Daardoor zijn er geen financiële middelen beschikbaar om een eventuele publicatie uit te geven. Het uitgeven van een blad bijvoorbeeld kan een grote bijdrage leveren voor de stichting of vereniging aan binding met de achterban, doelgroep, donateurs, sponsoren, etc. Naast dat er geen financiële middelen beschikbaar zijn is de kennis om een dergelijke publicatie te verzorgen vaak ook beperkt. Uitgeverij Binnenhof Projecten biedt stichtingen en verenigingen die hiervoor zelf geen draagvlak hebben (zowel financieel als kennis) een uitweg om toch een professionele publicatie te realiseren. En het mooiste is dat het voor de stichting of vereniging geheel kosteloos is!

Hoe werkt het SponsorPublicatieConcept?

Uitgeverij Binnenhof Projecten mag in opdracht van de betreffende stichting of vereniging ondernemers uit de regio benaderen waar de publicatie wordt uitgegeven en mag hen vragen om een keertje te willen ondersteunen om de uitgave mede mogelijk te maken. Als hartelijke dankzegging krijgen de sympathieke ondernemers die hieraan een keertje willen meewerken een keurige naamsvermelding in de betreffende publicatie. Op deze wijze kunnen zij laten zien dat ze het betreffende goede doel ondersteunen. Ondertussen levert de redactie van de stichting of vereniging haar kopij/redactionele stukken aan bij de studio van de uitgever. De studio gaat ermee aan de slag en maakt de opmaak geheel op naar wens van de opdrachtgever. Pas na het definitieve akkoord van de opdrachtgever wordt het drukbestand doorgestuurd naar de drukkerij voor productie. 100% tevredenheid van de opdrachtgever staat bij uitgeverij Binnenhof Projecten voorop! Uiteraard worden ook de sponsorpagina´s met de naamsvermeldingen toegevoegd waarop de ondersteunende ondernemers staan vermeldt. Nadat de oplage is gedrukt wordt deze bij de opdrachtgever op locatie afgeleverd. De uitgever zorgt ervoor dat de sympathieke ondernemers die de betreffende publicatie een keertje mede mogelijk hebben gemaakt uiteraard ook een exemplaar krijgen toegestuurd. Via deze werkwijze heeft uitgeverij Binnenhof Projecten al vele en jarenlange samenwerkingen opgebouwd met allerlei stichtingen en verenigingen uit heel Nederland.

Lenderink-Maters Stichting

Met de Lenderink-Maters Stichting (zie ook de website: http://www.lenderinkmatersstichting.nl/) heeft uitgeverij Binnenhof Projecten al sinds het jaar 2001 een plezierige samenwerking. Op jaarbasis worden er gevarieerd twee á drie publicaties uitgegeven middels het SponsorPublicatieConcept. Voor meer informatie over de Lenderink-Maters Stichting kunt u terecht op de zojuist genoemde website.

Zo is er onlangs weer een nieuwe publicatie verschenen voor de Lenderink-Maters Stichting. De nieuwe publicatie is helemaal naar wens van de opdrachtgever opgemaakt en conform afspraak gedrukt en afgeleverd op locatie. Ook verstuurd de uitgever in opdracht van haar opdrachtgever de nieuwe publicatie naar verscheidende ziekenhuizen in Nederland. De Lenderink-Maters Stichting zorgt zelf voor de verdere verspreiding naar haar leden, relaties, sponsoren, donateurs, etc. Uitgeverij Binnenhof Projecten zorgt ervoor dat alle sympathieke ondernemers die de nieuwe publicatie mede mogelijk hebben gemaakt een exemplaar krijgen toegestuurd. De volgende publicatie staat gepland voor omstreek het voorjaar van 2017.

Uitgeverij Binnenhof Projecten is erg trots op de fijne en jarenlange samenwerking met de Lenderink-Maters Stichting en bedankt haar voor het vertrouwen.

De uitgever wenst alle betrokkenen van de Lenderink-Maters Stichting veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie!